19 November 2010

entri tanpa tajuk. kecewa

semalam, bukak-bukak HARIAN METRO je aku dah tkejut BERUK!
betul ke ni? atau aku bermimpi?? haihhh. hancur hati
kowang baca la sendiri kalau nak tau kenapa.


*dabel click kalau nak image yang jelas



ingat lagi puisi ni disampaikan oleh BK kat aku. ok itu tipu. puisi tu lebih kurang mcm ni la

bisikku pada bulan
kembalikan temanku, kekasihku, syurgaku
tanpa dia, malam menemaniku
bulan, jangan biar siang
biar alam ini kelam
biar ia sepi
SEPERTIKU


amacam? romantik tak? hahha. 
baiklah, kepada baizura kahar (BK) semoga berbahagia disisi suami tersayang. wish u hepy at all.
Lisa Surihani, u nak I tak? I single lagi ni??haaaaa


note::ini la akibatnye bile terlebih dos. jadi gila tak tentu hala.hahha


6 comments:

cHempaka dewi said...

wah!!!!BK dah kawin???!!!!

miss nur raihan husain said...

amar, nmpk sgt kecewanye tuhhh.. smpai blurrr nk ltak tjuk... ngeeee~

amaraizat said...

chempaka::hah la. tak caye ke??huuu

amaraizat said...

raihan::semestinya! sangat kecewa

noona apple said...

gila glamour.
lalalalalala

amaraizat said...

cik epal::hahha. bukan gila glamor la. aku dah mmg glamer pon.lallala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...