27 September 2010

bila perempuan-perempuan berperangai pelik

Jepun & China dalam apa-apa perkara pon dalam dunia ni semua dia lebih advanced dan maju dari negara lain. Kenderaan, Gadjet, Game, Fashion, Technologi dan apa-apa sahaja la semua diorang dominasi. Respek dan suspek gila kat kepala  otak diorang ni. Ntah ape diorang makan agaknya. Banyak makan ba alif ba ya kot!! Hahaha..





Hoho.. sungguh kotor pic kat atas ni.. Siapa tengah makan tu, pergi le abiskan dulu.. Ermm.. Tengok pic kat atas ni apa agaknya yang korang fikirkan? confirm dah leh terlintas pikiran korang kan? Orang jepun ni memang dah terlalu advanced. Sampai dah mencipta satu alat yang membolehkan wanita kencing berdiri. Ni kes nak ajar orang buat benda bukan-bukan le ni. Tapi bagi aku, walaupun tak pasti sangat kaum wanita suka atau tidak benda ni, benda ni agak memudahkan juga untuk kaum wanita melakukan proses perkumuhan (macam belajar sains darjah 4 daaa).. Seperti yang kita biasa lihat, kalau kat tandas awam la, minta maap cakap, ade pencuci jamban pun, macam takde jer!!
Tak ramai dari kita yang bila nak buang air, sanggup duduk kat atas toilet bowl tu.. Kalau tandas lelaki tak payah cakap la, buang air kecik atau besar, tak pernahnya masuk lubang. Semuanya kat luar!! Chait!! Tapi ingat ye, bahaya kalau kita menyangkung kat atas toilet bowl tu. Sebab menda alah tu tak boleh menampung berat badan kita keseluruhannya. Ada satu kes sampai terbelah peha seorang wanita tu. Mesti korang pernah nengoknya gambar tu kan? So dengan adanya alat ini, mungkin kemalangan tu tak mungkin akan berulang lagi especially untuk wanita. Yang lelaki ade kelebihan semula jadi dah.. Hehe.

gambar alat untuk kencing berdiri


dan dekat bawah ni pulak adalah gambar perempuan-perempuan dan wanita-wanita yang dah berjaya kencing berdiri menggunakan alat ini.hehe sungguh tak boleh belah lah. kerana kelakar. cuba tengok gambar sekali, dan jangan bayangkan. hahah







note::apepun wanita kencing berdiri memang suatu perkara yang amat memalukan. 


4 comments:

sean90wan said...

aduhai selekeh tol laaaaaaa

amaraizat said...

mana ade selekeh sean, normal la kencing

sean90wan said...

taw..kn sunnah kencing duduk.......

amaraizat said...

oh, ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...