05 November 2010

cumita - edisi LELONG!

Ada siapa-siapa mahukan  haiwan peliharaan yang tidak haram disentuh, tidak membawa wabak selsema dan lincah?





Ciri-ciri:
-Baru berusia dalam 10 bulan lebih.
-Nama comel sangat (cumita).
-Tak banyak songeh.
-Tidak merokok.
-Aku dah asuh supaya beradab.
-Condition tip top. Suka main.
-Kelajuan larian yang mengejutkan.
-Kadang-kadang faham bahasa Melayu.
-Kalau diasuh dengan baik, mampu shuffle dan pandai bercakap.
-Tidak pandai memasak makanan sendiri.
-Makan simple. Kadang-kadang je buang tebiat, mintak Mekdi.
-Susah nak ditangkap, tapi kalau kena tangkap terus diam.
-Design baru ni, kaler putih mix coklat
-Kuku hanya digunakan pada kotak/kertas surat khabar, bukan pada kulit manusia.
-Kacukan spanish + thai



Famili aku sejak akhir-akhir ni ramai yang kena selsema. lagi pon puan ibu, dan encik adik aiman aku menghidap asma. agak bahaya kalau mereka rapat dengan arnab comel ni. Selalu jugak kami kena selsema sebab bulu-bulu dia.

Oh lagi satu, dia ni free termasuk sangkar (beserta sedikit tahi, kalau langkah kiri).

Kalau sesiapa yang nk training jadi bapa/ibu, korang disarankan untuk menerima perlawaan ini.

p/s: Kepada siapa-siapa yang berminat, bolehlah letak komen kat bawah untuk aku kontek korang. PM aku kat fesbuk pon boleh. Nanti boleh aku ajak datang rumah. Sambil-sambil ambik arnab tu nanti, boleh la aku mintak tolong korang ajar aku calculus.ok, itu tipu.

note::kami dah tak tahan denga bulu cumita yang jatuh berguguran setiap hari. fahamilah


8 comments:

between my lipz said...

available lagi ke x??hehe

Anonymous said...

hahhahahahahha...

pakcik dye ramai
soh lar jage...
aq xrela

Razfeendy said...

aku nak....bg ake bole?

azwa_amani said...

comelnyerrrrrrrr cumita,....dulu ade sekor, tapi hilang...

amaraizat said...

between my lipz::hehhe.kalau ade nnt aku roger2 yep

amaraizat said...

anonymous::pak long die keje. pak ngah die jual beger. pak ndak die keje zaaba. pak su die keje astro. mana lagi pakcik aku nk bergantung harap?

amaraizat said...

razfeedy::dtg la melaka amik

amaraizat said...

azwa::mmg comel. tapi saya dah mls nk jaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...